Stoppenkast vervangen

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Arnhem?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Wilt u de stoppenkast vervangen, kies dan voor een ervaren elektricien. Een moderne groepenkast is een stuk veiliger en zuiniger dan een oude stoppenkast. Hoeveel groepen heb je nodig en wat zijn de kosten? Een oude of beschadigde stoppenkast is een gevaar voor uw huis. Wanneer u de stoppenkast wilt vervangen, kies dan voor een ervaren elektricien

 

Wanneer moet je de stoppenkast vervangen?

Na ongeveer 10 jaar is het tijd om de stoppenkast te vervangen. Als je stopcontacten vaak uitvallen, is er sprake van een oude en versleten stoppenkast. Een oude stoppenkast kan brandgevaarlijk zijn. Laat deze dus tijdig vervangen door onze elektricien.

 

Stoppenkast vervangnen? Wanneer moet u dit laten doe?

U moet de stoppenkast vervangnen wanneer:

– De stopcontacten zijn beschadigd of gebroken;

– Er zitten gaten in de wand of het plafond rondom de stoppenkast;

– De verf op de muur rondom de stoppenkast is beschadigd of geel verkleurd;

– Er is een sterke geur van elektriciteit in huis.

Als u één of meerdere van deze problemen heeft, neem dan contact op met een ervaren elektricien. Zij kunnen u adviseren over de beste oplossing voor uw huis.

Een moderne groepenkast heeft erg veel voordelen, ten opzichte van een oude stoppenkast. Bij een moderne groepenkast hoeft u niet meer te denken aan het aantal groepen wat u nodig heeft, want dit is al voor u geregeld. Bovendien zijn moderne groepenkasten veel veiliger en zuiniger dan oude stoppenkasten.

Het vervangen van de stoppenkast is geen moeilijke klus, maar wel eentje die best overgelaten kan worden aan een ervaren elektricien. Zij kunnen ervoor zorgen dat de klus snel en netjes geklaard wordt. Daarnaast kunnen zij u adviseren over de beste oplossing voor uw huis.

 

Wat zijn de kosten van het vervangen van een stoppenkast?

De prijs voor het vervangen van een stoppenkast is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type huis, het aantal stopcontacten en de mate waarin de stoppenkast beschadigd is. Neem contact op met een ervaren elektricien voor een prijsopgave op maat. Zij kunnen u adviseren over de beste oplossing voor uw huis.

Denk goed na over het aantal groepen dat je nodig hebt. Als je niet genoeg groepen hebt, dan kan dit gevaarlijk zijn. Bovendien zal je in de toekomst mogelijk extra stopcontacten nodig hebben. Het is daarom belangrijk om meteen genoeg groepen te laten aanleggen. Een ervaren elektricien kan hierbij helpen en adviseren.

Kortom, wil je de stoppenkast vervangen? Kies dan voor een moderne groepenkast en laat dit door een ervaren elektricien doe.

oude-stoppenkast-vervangen
Call Now Button