Aardlekschakelaar aansluiten

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Arnhem?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Wil je een aardlekschakelaar aansluiten of deze laten vervangen? Kies voor Elektricien Arnhem. Wij zijn een erkend en gecertificeerd bedrijf dat al ruim 10 jaar klanten in Arnhem helpt met het realiseren, aanleggen en vervangen van hun aardlekschakelaar.

De aardlekschakelaar is een belangrijk onderdeel van je huis of bedrijfs pand. Het dient ervoor om de stroomtoevoer af te sluiten in geval van een overspanning. Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld een blikseminslag of een kortsluiting. Een aardlekschakelaar is dus een belangrijke veiligheidsmaatregel en het is verplicht om deze te hebben in je huis of pand.

 

Wil je zelf je aardlekschakelaar vervangen?

Dit is mogelijk, maar we raden het niet aan. Het is beter om dit door een ervaren professional te laten doen. Wij kunnen je aardlekschakelaar snel en vakkundig vervangen. We maken gebruik van hoogwaardige materialen en hebben veel ervaring met het aanleggen en vervangen van aardlekschakelaars.

Het vervangen van een aardlekschakelaar kost ongeveer €350,-. Dit is inclusief BTW en voorrijkosten. Wanneer je kiest voor Elektricien Arnhem weet je zeker dat je vakkundig geholpen wordt door erkende en gecertificeerde elektriciens. We helpen je graag met het aansluiten of vervangen van je aardlekschakelaar. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Aardlekschakelaar aansluiten of vervangen? Kies voor Elektricien Arnhem! Wij helpen je graag!

 

Hoe merk je dat de aardlekschakelaar aan vervaging toe is?

Als je aardlekschakelaar ouder is dan 10 jaar, is het verstandig om deze te laten controleren. Het is namelijk mogelijk dat de aardlekschakelaar versleten is of aan vervanging toe is. Wanneer je twijfelt, kun je contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor een inspectie en eventueel vervanging van je aardlekschakelaar.

Kortom, laat je aardlekschakelaar aanleggen of vervangen door een ervaren elektricien. Wij helpen je graag! Neem contact met ons op voor een afspraak.

 

Een kapotte aardlekschakelaar kan tot gevaarlijke situaties leiden

Als je aardlekschakelaar kapot is, kan dit gevaarlijke situaties veroorzaken. Wanneer er sprake is van een overspanning of kortsluiting, kan de stroomtoevoer namelijk niet meer afgesloten worden. Dit kan leiden tot gevaarlijke situaties met elektrische schokken of brand.

Het is daarom belangrijk om je aardlekschakelaar te laten controleren wanneer je vermoedt dat er iets mis is. Wij helpen je graag met het inspecteren en eventueel vervangen van je aardlekschakelaar. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Aardlekschakelaar aansluiten
Call Now Button