Stoppen doorgeslagen

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Arnhem?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Zijn je stoppen doorgeslagen, dan is het verstandig om Elektricien Arnhem in te schakelen! Een doorgeslagen stop ziet eruit als een doorschijnend of verbrand kabel einde. De stoppen slaan door wanneer er iets fout gaat met het elektrische circuit in huis. Dit kan kortsluiting, een overbelasting of een lekkage zijn. Kortsluiting is gevaarlijk omdat er dan heel veel stroom door de kabels gaat en hierdoor kan er brand ontstaan. Een overbelasting gebeurt wanneer er te veel stroom door een kabel gaat, bijvoorbeeld omdat er te veel apparaten aan zijn gesloten. Dit is niet direct gevaarlijk, maar het kan wel leiden tot een kortsluiting. Een lekkage is wanneer er stroom weglekt naar een ander object, bijvoorbeeld door een natte plek in de muur. Dit is ook niet direct gevaarlijk, maar het kan wel leiden tot een kortsluiting. Als de stoppen doorgeslagen zijn, dan is het belangrijk om Elektricien Arnhem te bellen!

 

Wat zijn de voornaamste oorzaken van doorgeslagen stoppen?

De stoppen slaan door wanneer er iets fout gaat met het elektrische circuit in huis. Dit kan kortsluiting, een overbelasting of een lekkage zijn. Kortsluiting is gevaarlijk omdat er dan heel veel stroom door de kabels gaat en hierdoor kan er brand ontstaan. Een overbelasting gebeurt wanneer er te veel stroom door een kabel gaat, bijvoorbeeld omdat er te veel apparaten aan zijn gesloten. Dit is niet direct gevaarlijk, maar het kan wel leiden tot een kortsluiting. Een lekkage is wanneer er stroom weglekt naar een ander object, bijvoorbeeld door een natte plek in de muur. Dit is ook niet direct gevaarlijk, maar het kan wel leiden tot een kortsluiting. Als de stoppen doorgeslagen zijn, dan is het belangrijk om Elektricien Arnhem te bellen!

 

Waarom zijn doorgeslagen stoppen gevaarlijk?

Doorgeslagen stoppen zijn gevaarlijk omdat er dan heel veel stroom door de kabels gaat en hierdoor kan er brand ontstaan. Kortsluiting is gevaarlijk omdat er dan heel veel stroom door de kabels gaat en hierdoor kan er brand ontstaan. Een overbelasting gebeurt wanneer er te veel stroom door een kabel gaat, bijvoorbeeld omdat er te veel apparaten aan zijn gesloten. Dit is niet direct gevaarlijk, maar het kan wel leiden tot een kortsluiting. Een lekkage is wanneer er stroom weglekt naar een ander object, bijvoorbeeld door een natte plek in de muur. Dit is ook niet direct gevaarlijk, maar het kan wel leiden tot een kortsluiting. Als de stoppen doorgeslagen zijn, dan is het belangrijk om Elektricien Arnhem te bellen!

 

Wat moet je doen als de stoppen zijn doorgeslagen?

Als de stoppen doorgeslagen zijn, dan is het belangrijk om Elektricien Arnhem te bellen! Zij kunnen je helpen met het opnieuw aansluiten van de stoppen en het vinden van de oorzaak van het probleem.

stoppen doorgeslagen
Call Now Button